Gala Wella

Pentru ca ne place sa fim intotdeauna la curent cu tot ce se intampla in lumea coafurii nu putem sa ratam unul dintre cele mai mari evenimente din acest domeniu. Gala Wella este evenimentul in care Wella prin echipa Wella Romania lanseaza tendintele pentru tunsoare si culoare din anul urmator. Aceste tendinte sunt urmarea muncii a zeci de stilisti din toata lumea in colaborare cu designeri vestimentari si renumiti make-up artisti.

Din acest motiv tendintele nu se rezuma la anumite trasaturi specifice a modei vestimentare si in coafura, ci mai degraba sunt o descriere a actualitatii, a ceea ce se intampla in societatea de astazi. Intr-un fel anume fiecare persoana se poate incadra in unul dintre aceste trenduri.

Aceste trenduri sunt pentru noi un izvor continuu de inspiratie si ne ajuta in gasirea unui stil adecvat clientelor din salon.

In cadrul evenimentului a avut loc si finala concursului national Wella Color Award, unul dintre acele evenimente care ofera incredere tinerilor din acest domeniu in depasirea limitelor proprii.

Multumim Wella!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: